Tag Archives: Струга

Распореди за настава на ФСЈ во летниот семестар 2015/16 година

РАСПОРЕД ФСЈ летен 2015-16 Скопје РАСПОРЕД ФСЈ летен 2015-16 Струмица РАСПОРЕД ФСЈ летен 2015-16 Струга РАСПОРЕД ФСЈ втор циклус летен 2015-16 (Факултет за странски јазици – ФСЈ)  

Posted in Соопштенија, Uncategorized | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Распоред за настава на ФСЈ во зимскиот семестар 2014/15

Редовната настава на Факултетот за странски јазици на прв циклус во Скопје започнува во среда 24 септември 2014 година, а во одделенијата во Струмица и Струга во понеденик 29 септември 2014 година. Во прилог ги објавуваме распоредите за настава: РАСПОРЕД … Continue reading

Posted in Соопштенија | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Руската поетеса Марианна Бор-Паздникова во Струга!

На Факултетот за странски јазици во одделението во Струга во понеделникот, 11 март 2013 година, имавме интересен настан: читање на поезија на руски јазик! Во присуство на директорката на ФСЈ во Стругa Бесимка Цаноска-Шазиманоска и лекторката по руски јазик Лена … Continue reading

Posted in Активности | Tagged , , | Leave a comment