Tag Archives: танц

Франкофонска пролет!

Франкофонската пролет 2013 започна со еден прекрасен мултимедијален проект на фотографии, слики, филм, музика, книжевност и танц под наслов “Франкофонија Планетариум” на академскиот сликар Киро Урдин кој дипломирал на Академијата на пластични уметности во Париз и на Академијата за режија во … Continue reading

Posted in Активности, Култура | Tagged , , , , , , | Leave a comment