Tag Archives: SMS poetry

Нови времиња – нов израз?

НОВИ ВРЕМИЊА – НОВ ИЗРАЗ? (за некои нови масмедијални и интерперсонални комуникати)   Денес веќе сите знаеме дека Интернетот како најраширен електронски комуникациски медиум и, се разбира, како датабаза на информации и извор на забава – нуди неограничени можности за … Continue reading

Posted in Комуникологија | Tagged , , , | Leave a comment